DEDICATION

Ik ga er helemaal voor! Jij ook..?

Met dedication staat of valt alles. Als je de wil niet hebt om te veranderen en om hard te trainen voor het bereiken van een bepaald sportief doel. Stop dan maar met lezen.

 

Wil jij knokken om terug te komen van een blessure? Ben je bereid je levensstijl aan te passen om jouw fysieke doelen te bereiken, of blijf je liever stil staan? De keuze is aan jou.

 

Het maakt niet uit wat je achtergrond is, of wat jouw fysieke doelen zijn. Ben je een (top)sporter die keihard wil presteren? Of een fysiek wrak die er eindelijk achter komt dat je iets aan zijn fysiek moet gaan doen? Als wij onze mindset op elkaar afstemmen, jij net zo dedicated bent als ik om kei hard aan de slag te gaan, dan is er echt heel veel mogelijk.

 

“Champions aren’t made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them, a desire, a dream, a vision. They have to have the skill and the will. But the will must be stronger than the kill.” – Muhammed Ali

  • Wat ik voor jou ga doen!

    Ik ben dedicated om jou te helpen. Om jou je fysieke grenzen en beperkingen te laten overstijgen. Ik begeleid je niet alleen met trainen, ik ga aan de slag met oude blessures, pijnklachten en mobiliteitsproblemen.

  • Wat ik van jou verwacht!

    Inzet. Dat is waar het om draait. Zet samen met mij alles op alles om de strijd met jezelf aan te gaan. Overwin je angsten, overstijg je beperkingen, ga over grenzen. Wees dedicated!

"Je komt binnen met lage rugklachten, en loopt 45 minuten later weer naar buiten zonder. Huub weet wat hij doet!"

Mitchel van Duuren (Manual Neurology & Personal Training Klant)

"Door mobiliteitsproblemen in mijn heup kon ik niet goed op mijn hurken zitten en een diepe squat was onmogelijk. Na de behandeling is mijn mobiliteit beter dan ooit."

Esther Jongbloed (Manual Neurology Klant)

"Na één behandeling voel ik vaak al zoveel verlichting en kan ik mijn bewegingen veel soepeler maken, en het belangrijkste: zonder pijn!"

Marloes Mol (Manual Neurology Klant)

"Door het tikken en swipen worden de disfuncties opgeheven. Het mooie is dat dit een doorlopend proces is en lang doorwerkt na de behandeling. Het lichaam herstelt zichzelf als het ware."

Run Andrea Run (Obstacle Runner / Crossfit)

Ben jij dedicated genoeg om te starten?

Schrijf je dan direct in!

Plan nu een Intake!