PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Persoonlijk Leiderschap

Dit coachingtraject is speciaal gericht op ondernemers. Ondernemers kunnen op werkgebied veel druk en stress ervaren. Met dit traject bied ik als coach begeleiding bij het behalen van resultaten op de werkvloer. Ik begeleid ondernemers om de door hun gewenste doelen na te streven.

 

Een zenuwstelsel wat door te veel mentale en fysieke stress onder druk staat, kan steeds slechter gaan functioneren. Dit beïnvloedt het cognitief vermogen en de algehele fysiek nadelig, waardoor prestaties op de werkvloer achteruit kunnen gaan. Door middel van functional neurology (Pdtr) breng ik het zenuwstelsel in kaart. Met behulp van mentale coaching en het resetten van receptoren wordt stress verlaagd, waardoor het denk- en prestatievermogen enorm verbetert.

Gratis Intake!

Prijzen Persoonlijk Leiderschap

  • 24 trainingen

    Coachingtraject van 24 trainingen met mentale coaching en het resetten van receptoren, om het denk- en prestatievermogen op de werkvloer te verbeteren.

    De kosten voor dit pakket zijn €1600,- excl. BTW.

  • 48 trainingen

    Coachingtraject van 48 trainingen met mentale coaching en het resetten van receptoren, om het denk- en prestatievermogen op de werkvloer te verbeteren.

    De kosten voor dit pakket zijn €3000,- excl. BTW.


"Je komt binnen met lage rugklachten, en loopt 45 minuten later weer naar buiten zonder. Huub weet wat hij doet!"

Mitchel van Duuren (Manual Neurology & Personal Training Klant)

"Door mobiliteitsproblemen in mijn heup kon ik niet goed op mijn hurken zitten en een diepe squat was onmogelijk. Na de behandeling is mijn mobiliteit beter dan ooit."

Esther Jongbloed (Manual Neurology Klant)

"Na één behandeling voel ik vaak al zoveel verlichting en kan ik mijn bewegingen veel soepeler maken, en het belangrijkste: zonder pijn!"

Marloes Mol (Manual Neurology Klant)

"Door het tikken en swipen worden de disfuncties opgeheven. Het mooie is dat dit een doorlopend proces is en lang doorwerkt na de behandeling. Het lichaam herstelt zichzelf als het ware."

Run Andrea Run (Obstacle Runner / Crossfit)

HUUB-M.O.D.E. STAAT VOOR

Manual Neurology

Neurologische disfuncties hebben grote gevolgen voor fysieke prestaties.
Manual Neurology is de meest innoverende behandelingsmethode om deze disfuncties op te lossen en je prestaties te verbeteren.

 

Lees meer

Overload

Vanuit mijn trainingsfilosofie is het belangrijkste doel van de training; keihard resultaat. Daarom gaan we overload creëren door over fysieke en mentale grenzen heen te pushen. Overload is een voorwaarde voor progressie.

Lees meer

Dedication

Resultaat komt niet vanzelf. Je zal hard moeten werken om beter te worden. Dedication betekent doorzetten en niet opgeven als het een keer tegenzit. Tijdens mijn Personal Trainingen word je gepushed om het beste uit jezelf te halen.

Lees meer

Evolution

Het enige wat telt is jouw vooruitgang. Jou beter laten worden en toewerken naar jouw specifieke doel. Evolution wordt het resultaat van jouw inspanningen. Laat achter wat je tot nu toe hebt gedaan en begin jouw evolutie.

Lees meer